آموزشی

نحوه استفاده از زودپز به روش ایمن

نحوه استفاده از زودپز به روش ایمن

زودپزها علاوه بر سرعت بخشیدن به فرآیند پخت ، برای تهیه سوپ و خورشت ایده آل هستند .اما قبل از شروع به پخت و پز تمام خوراکی های مورد علاقه خود ، در اینجا برخی اقدامات احتیاطی را که باید انجام دهید برای به دست آوردن بهترین نتیجه از زودپز ذکر شده است.
زودپز خود را بفهمید
هر زودپز عملکردی متفاوت از دیگری دارد .پس از خرید زودپز جدید مانند نوتریکوک، کتابچه آن را کاملاً بخوانید و نحوه استفاده از آن را برای اولین بار درک کنید .در کتابچه راهنمای خود ، جزئیاتی در مورد نحوه باز شدن ، چگونگی بسته شدن آن ، حداکثر و حداقل سطح پر کردن و دستورالعمل های پخت مواد غذایی که در حین پخت و پز گسترش می یابند ، خواهید یافت.
هر بار زودپز را چک کنید
چه برای اولین بار از زودپز خود استفاده کنید و چه هر زمان دیگر ، همیشه مطمئن شوید که بدنه از نظر ترک و فرورفتگی ، مشکلی ندارد .این مرحله مهم است زیرا فرورفتگی ها و ترک ها تمایل به آزاد سازی بخار داغ دارند که می تواند شما را بسوزاند.
تمیزی را بررسی کنید
زودپز شما باید قبل از هر بار استفاده کامل تمیز شود .ذرات غذا می توانند دریچه های اطمینان زودپز و نشانگر فشار را جمع و مسدود کنند .همچنین
اطمینان حاصل کنید که غذای خشک در لبه ها وجود ندارد

بازگشت به لیست

1 دیدگاه در “نحوه استفاده از زودپز به روش ایمن

  1. محمد گفت:

    بسیار مفید بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *